Een uniek t shirt

shirt

Kinderen vinden het altijd leuk om een shirt te hebben met een cartoonfiguur erop of een andere leuke afbeelding, in de winkels zie je genoeg leuke shirts. Alleen een shirt met de tekst die je wilt hebben zie je weer net niet, een t-shirt bedrukken is de perfecte manier om je eigen unieke shirt te maken. Kies de tekst en afbeelding die jij leuk vindt, en laat deze op een t shirt drukken. Op deze manier hebben kinderen het shirt wat ze altijd al wilden hebben.

Ook voor volwassenen

Volwassenen vinden het ook leuk om met een shirt te lopen die niemand anders heeft, of misschien heb je wel shirts nodig voor je personeel omdat iedereen er hetzelfde bij moet lopen binnen je bedrijf. Een t-shirt bedrukken kun je voor veel verschillende opties gebruiken, om te laten zien van welke vereniging je lid bent bijvoorbeeld. Hoe herkenbaarder je het shirt laat drukken, hoe sneller mensen de kinderen of leden van de vereniging zullen herkennen.

t-shirt bedrukken

Kies een mooie kleur

Bij een t-shirt bedrukken ben je niet beperkt tot een bepaalde kleur, heeft je bedrijf bijvoorbeeld een bepaalde huisstijl kun je hier rekening mee houden met de kleur van het shirt. Het is ook mogelijk om het logo op het shirt te laten drukken, met de online ontwerper maak je helemaal zelf de opmaak en bepaal je de kleuren. Het is mogelijk om verschillende soorten afbeeldingen te gebruiken, meer informatie hierover vind je in de webshop van ominshirt.be. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *