Goede en goedkope labels kopen

labels kopen

Bij Crazy Labels kan jij makkelijk goede labels kopen. Deze labels zijn allemaal van goede kwaliteit en zullen gegarandeerd fijn werken. Het aanbod aan labels is erg groot, er zit dus altijd wat tussen wat jij kan gebruiken. Zo heb je grotere labels voor bijvoorbeeld adresgegevens en andere informatieve teksten. Maar er zijn ook kleinere labels die meer bedoeld zijn voor enkel iemands naam of telefoonnummer. Er zijn allerlei vormen, maten en kleuren aanwezig. Daarnaast zijn er ook nog verschillende type labels. Zo zijn er verschillende soorten papier die gebruikt worden om labels van te maken.

Met inkt of thermisch

Er bestaat ook een verschil tussen het soort label. Er zijn namelijk de standaard labels die met inkt werken waar de informatie simpelweg op gedrukt wordt. Maar er zijn ook labels waar de informatie door middel van hitte op gedrukt worden. Dit papier is namelijk gemaakt met behulp van bepaalde stoffen waardoor het reageert op directe hitte. Hierdoor heb je natuurlijk een ander apparaat nodig dan de standaard inkt printers, maar het scheelt jou uiteindelijk wel een hoop inkt.

Altijd kans op korting

Voor vrijwel alle etiketten geldt dat wanneer je er meer koopt dat je korting zult krijgen. Deze kortingen lopen vaak procentueel op. Hierdoor krijg je een subtiele korting wanneer jij 10 rollen besteld, maar krijg jij al een flinke korting bij een bestelling van 50 rollen. Je kan je dan alleen maar de korting van 100+ producten voorstellen. Het is dan dus ook altijd extra voordelig om grote orders te plaatsen. Wanneer jij namelijk meer besteld krijg je veel meer korting dan wanneer jij 5 rolletjes haalt. Bekijk daarom de opties voor jouw labels meteen op Crazy Labels. Jouw order is snel geplaatst en je geniet makkelijk en snel van jouw grote kortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *